12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

БАИС с кампания в подкрепа на изпълнителите на изолационни работи 

В изпълнение на мисията си за гарантиране на качеството на изолациите в строителството и разширяване на диалога в бранша, Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) провежда кампания в подкрепа на изпълнителите на изолации.

Към организацията е учреден Браншови регистър на изпълнители на изолационни работи, който обединява усилията на фирмите – изпълнители за постигане на основните си цели. Сред тях са: повишаване на качеството на крайния продукт; легитимиране на фирмите, работещи качествено и спазващи правилата; установяване и спазване на коректни взаимоотношения между участниците за създаване на условия за лоялна конкуренция на пазара на изолационни работи; създаване на общи правила и стандарти за изпълнение на изолационните работи; подпомагане на участниците в контактите им с финансовите институции, застрахователите, държавната администрация и с браншовите камари в областта на строителството и др.

Вписването в регистъра е доброволно и достъпно за фирмите-изпълнители на изолационни работи, които отговарят на критериите.

Related Articles

Лекции, работилници и конкурси в Седмицата на ландшафтната архитектура

започва на 22 април в Лесотехническия университет в София, информират организаторите. Програмата е богата и включва различни тематични активности. Предизвикателство за студентите е...

Нова детска градина в кв. „Малинова долина“ в София отвори врати

Започнаха заниманията на децата в четири групи в новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София. Тя е реализирана върху общински имот с...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ