24 C
Пловдив
понеделник, юли 22, 2024

БАИС с кампания в подкрепа на изпълнителите на изолационни работи 

В изпълнение на мисията си за гарантиране на качеството на изолациите в строителството и разширяване на диалога в бранша, Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) провежда кампания в подкрепа на изпълнителите на изолации.

Към организацията е учреден Браншови регистър на изпълнители на изолационни работи, който обединява усилията на фирмите – изпълнители за постигане на основните си цели. Сред тях са: повишаване на качеството на крайния продукт; легитимиране на фирмите, работещи качествено и спазващи правилата; установяване и спазване на коректни взаимоотношения между участниците за създаване на условия за лоялна конкуренция на пазара на изолационни работи; създаване на общи правила и стандарти за изпълнение на изолационните работи; подпомагане на участниците в контактите им с финансовите институции, застрахователите, държавната администрация и с браншовите камари в областта на строителството и др.

Вписването в регистъра е доброволно и достъпно за фирмите-изпълнители на изолационни работи, които отговарят на критериите.

Related Articles

249 добри практики са подадени по Урбакт

184 града от 32 страни се възползваха от възможността да споделят най-добрите си практики, с надеждата да получат Знака за добра практика на Урбакт. По...

До края на годината започва строителството на още 4 участъка от АМ „Хемус“

Участъци 4, 5, 6 и 9 на АМ „Хемус“ са теренно осигурени и се предвижда строителството им да започне до края на 2024 г....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ