8 C
Пловдив
петък, март 1, 2024

Асфалтират пътя до Гребния канал в Ямбол

Предстои ремонт и на участък от трасето към местност Ормана

Приключва полагането на два пласта асфалт на довеждащия път до Гребния канал в Ямбол. Участъкът, дълъг над 200 метра, не е имал никакво асфалтово покритие повече от 20 години.

Община Ямбол осигури една част от сумата за ремонта, в размер на 20 000 лева, а останалите средства бяха осигурени от фирма „Хидроситем“ ЕООД, коментират от администрацията.

След ремонта зелената зона ще стане още по-достъпна и предпочитана за отдих, разходки и спорт

Това е пореден пример за успешно взаимодействие на общинската власт с местния бизнес. Предстои да започне ремонтирането и на участък от пътя към местност Ормана. В момента отсечката, непосредствено преди входа на обновения парк, е с много дупки, неравности и липсващ асфалт. Този участък ще бъде финансиран изцяло от бюджета на Община Ямбол. Припомняме, че преди месец още една зона за отдих в Ормана беше облагородена.

Related Articles

Представят възможностите за участие в Програмата за трансгранично сътрудничество Гърция – България

Възможностите за кандидатстване с проекти по Програмата за трансгранично сътрудничество INTERREG VI-A „Гърция – България 2021 – 2027 г.“ ще бъдат представени на информационен...

До 50 млн. лв. държавна помощ за транспортния бранш

Транспортните предприятия ще получат до 50 млн. лв. държавна помощ. Тя е по мярката „Помощ в подкрепа на разходи за стабилизиране на транспортния отрасъл...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ