14 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

АОП с минимални препоръки към община Пловдив за проекта на стадион „Хр. Ботев“

Агенцията за обществени поръчки е отправила минимални препоръки към община Пловдив за проекта на стадион „Христо Ботев“. Писмото от АОП е пристигнало снощи /16.07/ след 18 часа, информират от администрацията.

От Агенцията са препоръчали някои дребни промени в проекта. Още днес специалисти от община Пловдив започват да работят по корекциите, които са в рамките на изпълнимото. След като бъдат отстранени, следващата седмица поръчката ще бъде обявена на страницата на АОП“, коментира заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

Днес той очаква окончателно да бъде завършена и техническата документация за стадион „Локомотив“ и проектът на черно-белите също да бъде подаден към Агенцията за обществени поръчки за предварителен контрол. Ако бъде изтеглен, предстои и той да бъде разглеждан в рамките на две седмици, в противен случай може също да бъде обявен до дни.

Related Articles

Община Смолян превръща изгоряло училище в Младежки център

Община Смолян планира да превърне изгорялата сграда на бившия техникум по дървообработване в Младежки център. Проектът, който вече е одобрен, ще се финансира със...

Започва строителствотото на 7 пътни съоръжения в Старозагорско

6 надлеза и 1 подлез ще бъдат изградени на територията на Община Стара Загора. Това съобщи генералният директор на НКЖИ инж. Мария Генова по...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ