8 C
Пловдив
четвъртък, февруари 29, 2024

Акустиката в интериора – тема на онлайн семинар, планиран за днес

Акустиката в пространствата е не само дизайнерско решение, но и необходимост, както и фактор за безопасни и здравословни помещения.

В съвременните обществени пространства като офиси, детски градини, училища и други, в основата на които е съвместната работа, липсата на внимание към акустиката може да бъде огромен минус за цялостната концепция и за бъдещото ползване. Затова експертите в сферата на публичните сгради работят все по-активно по темата за акустиката.

Знаем ли достатъчно за звуковата хигиена, колко често клиентът мисли за нея и какви решения предлагат инвеститорите и дизайнерите? Отговорите на тези и още свързани въпроси дават специалисти чрез онлайн семинар на 17 септември.

Арх. Андрей Велинов и Георги Милев ще презентират успешни проекти, ще дадат нагледни примери и ще посочат добри практики свързани с интериора, шумоизолацията и акустиката.

Related Articles

Реставрират хотел „Париж“- част от недвижимото културно наследство на София

Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде разрешение за строеж за реконструкция на сградата на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 30 и за реставрационно-консервационни...

Статистика: Индустриалните общини първенци в създаването на нова заетост

Възстановяването на регионалните пазари на труда е неравномерно, като в над 2/3 от общините броят на наетите остава под рекордните нива от 2019 г....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ