28 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Акустиката в интериора – тема на онлайн семинар, планиран за днес

Акустиката в пространствата е не само дизайнерско решение, но и необходимост, както и фактор за безопасни и здравословни помещения.

В съвременните обществени пространства като офиси, детски градини, училища и други, в основата на които е съвместната работа, липсата на внимание към акустиката може да бъде огромен минус за цялостната концепция и за бъдещото ползване. Затова експертите в сферата на публичните сгради работят все по-активно по темата за акустиката.

Знаем ли достатъчно за звуковата хигиена, колко често клиентът мисли за нея и какви решения предлагат инвеститорите и дизайнерите? Отговорите на тези и още свързани въпроси дават специалисти чрез онлайн семинар на 17 септември.

Арх. Андрей Велинов и Георги Милев ще презентират успешни проекти, ще дадат нагледни примери и ще посочат добри практики свързани с интериора, шумоизолацията и акустиката.

Related Articles

Столична галерия показва „Дом Мечта“

Артисти откриват пресечната точка между изкуство и дизайн "Домът мечта“ представя съжителството на изкуство и дизайн под един покрив. Експозицията в галерия „КО-ОП“ е от...

Създават виртуална карта на изоставените училища в България

Продължава работата по българския павилион на 18-то биенале за архитектура във Венеция, информират от Камарата на архитектите в България. Като част от програмата на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ