SCHIEDEL – Номер 1 в Европа

Енергийна ефективност, пожаробезопасност и екология в едно

0

Schiedel е водещ производител на комини, печки и вентилационни системи в Европа. Благодарение на 70-годишния си опит, Schiedel предлага иновативни, надеждни, висококачествени продукти и услуги. През 2016 г. Schiedel реализира продажби от 176 млн. eвро в общо 25 страни с 21 производствени обекта, с около 1400 служители.

Изправена пред предизвикателствата на съвременния свят, компанията доказва, че балансирането на икономическия успех и екологичното съзнание може да бъде в съответствие. Не само ниските разходи за отопление са важен въпрос за Schiedel, но и екологичното и енергийно ефективното използване на ресурсите. Модерните коминни и вентилационни системи на фирмата могат да задоволят и двете изисквания перфектно. Schiedel единствена на пазара предлага индивидуален проект за сечение на коминната система на всяка инвестиция. Това е от изключителна важност, тъй като сечението на комина определя тягата, а тя определя КПД-то на системата. Експертите от компанията правят изчисление за всеки индивидуален случай и клиент, за да се постигне максимална икономия на горива (пелети, газ, твърдо гориво). Така се щади и околната среда. Schiedel произвежда керамични и метални коминни системи.

Това, което отличава компанията от всички останали е, че керамичните коминни системи са направени по уникална рецепта, чийто резултат е техническата керамика. Използвана е специална смес от пет вида глина, комбинирана със съвременни химически добавки, изпечена при над 1200 градуса по целзий, с което се постига възможно най-голяма устойчивост и дълговечност. Инвестиция за цял живот.

Schiedel вярва, че енергийно ефективните сгради с високо качество на коминни, горивни и вентилационни системи са по-добрите сгради.

                         ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ КОМИННИТЕ СИСТЕМИ SCHIEDEL:                        

Те са енергийно ефективни.

Екологични са.

Гарантират пожаробезопасност.

Подходящи са за всички видове горива – газ, пелети, твърдо и течно гориво.

Приложими са за всички видове сгради – многофамилни, еднофамилни и промишлени.

Продуктите са безопасни, интуитивни и лесни за инсталиране.

Компанията има разработена специална система за пасивни къщи.

Фирмата предлага конфигурация за комин и вентилация в едно общо тяло.

Предоставя 30-годишна международна гаранция.

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си