Навигатор Home » Новини » RÖFIX ROCKET – ТЕЛЕСКОПИЧЕН ДЮБЕЛ С ВИНТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

RÖFIX ROCKET – ТЕЛЕСКОПИЧЕН ДЮБЕЛ С ВИНТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ 

24-9

На арената на топлоизолационните и енергийно ефективни системи с космическа скорост връхлетя телескопичният дюбел с винт RÖFIX ROCKET.

29-Stroitelstvo-IMOTI.inddДюбелът е идеален за оптимално закрепване на топлоизолационната комбинирана система без наличието на термомостове.   24-1    

Иновативна технология по европейски стандарт

24-5Ноу-хау разработката Made in Germany в комбинация от дългогодишния опит на различни европейски марки задоволява много точно изискванията за закрепване към фасадата на една сграда. Иновативното решение предлага значителни предимства при употребата на дюбела.

Благодарение на телескопичността се осигурява по-високо притискане на плочата. Това се постига посредством състоящия се от две части закрепващ диск с телескопично тяло и дюбелен елемент. Тялото на закрепващия диск потъва в дюбелния елемент и едновременно с това се осигурява уплътнение срещу проникване на влага. Закрепващият диск е издут като чадър надолу, чрез което се създава предварително напрежение. Новият ROCKET не отделя прах при фрезоване на плочите и само с едно движение се монтира потъващо заедно с изолационната рондела.

24-324-12

Предимства на RÖFIX ROCKET

24-10Дюбелът е сертифициран по ETAG 014 и е разработен по най-съвременна технология. Патентованата му концепция за дюбелиране му придава ефективни, пазарно ориентирани към клиента характеристики. Как става това? На първо място, раменете на дюбела изпълняват ролята на спирачка на завинтването за повишаване сигурността на монтиране. Наред с това монтажът му се извършва с помощта на специален инструмент – RÖFIX ISOFUX OPTI, който улеснява процеса на работа. Възможностите за монтаж са две – наравно с повърхността или т.нар потънал монтаж. Потъналият монтаж намалява дължината на винта с 2 cm. Толерансът на изравняване съответно е много по-голям – от 10 до 35 cm.

24-724-6

Добавете коментар