|понеделник, октомври 22, 2018
Навигатор Home » Бизнес » Технологии » Microsoft планират две нови версии на Windows 8.1

Microsoft планират две нови версии на Windows 8.1 

Invalid or Broken rss link.
Windows 8.1
Bookmark and Share

източник: kaldata.com

Microsoft изглежда се готвят да пуснат две нови версии на операционната си система Windows 8.1.

Според специалистите, едната версия е повече от сигурна. Докато в момента Windows Enterprise е достъпна само за организации, които също ползват услугата Software Assurance, от Microsoft сами бяха споменали преди време, че от началото на март тази версия на платформата ще може да се купи от всяка компания абонирала се за Open, Select или Select Plus план.

Втората версия, обаче, е доста по-интересна, а и по-мистериозна. В интернет пространството от известно време насам се подвизават снимки на нов Windows 8.1 SKU наречен „Windows 8.1 с Bing“. Какво се има предвид с това, обаче, е трудно да се каже. Търсачката Bing е интегрирана в операционната система и в момента. Дали става въпрос за някаква по-дълбока интеграция, засега не е ясно.

Има поне няколко мнения по въпроса. Някои смятат, че зад този SKU се крие нова по-евтина версия на Windows 8.1, която, също така, ще има и по-ниски изисквания за хардуера и ще може да се използва на машини с оперативна памет само от 1GB. Други, обаче, смятат, че става въпрос за евтин или безплатен ъпгрейд за потребители, които все още използват Windows 7.

Да се надяваме, че Microsoft скоро ще хвърлят светлина по този въпрос.

Bookmark and Share

Добавете коментар


− 4 = 1

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI