|събота, октомври 20, 2018
Навигатор Home » Регионални » Хванаха 2 кг злато на Капитан Андреево

Хванаха 2 кг злато на Капитан Андреево 

Invalid or Broken rss link.
Митница
Bookmark and Share

Златни бижута за над 110 хил. лв., скрити в три облегалки на автобус, разкриха митническите служители на МП Капитан Андреево, съобщи пресцентърът на Агенция „Митници“. Автобусът с турска регистрация пътувал от Турция за Румъния.

Пътниците в него не са декларирали стоки и валутни ценности, но автобусът бил изпратен на рентгенова проверка. При нея се вижда, че в три от седалките на последния ред дунапренът е издълбан и в дупките са пъхнати пакети с изделия от благороден метал. При последвалата проверка пакетите са извадени и в тях са открити огромно количество златни бижута: 448 колиета, 132 гривни, 24 пръстени и 8 чифта обеци. Общото тегло на златните накити е 1,831 кг. на стойност над 110 хиляди лева според направената от вещо лице експертиза. Бижутата се оказали собственост на един от пътниците – 44-годишен турски гражданин с инициали Х.Й. от Истанбул. За нарушение на валутния закон златото е конфискувано.

Bookmark and Share

Отговор на Хванаха 2 кг злато на Капитан Андреево

  1. пожарогасители обслужване

    Ще има и други бунтове в бедните страни, ако Колкото и да са затегнати местата и да има проверки е факт че няма как да спрат подобни инциденти както и това, че цените отново се покачат осезаемо. В някои страни и пшеницата, ориза, царевицата или соята, играят много по-голяма роля, отколкото при нас в Германия. Човек, който дава голяма част от заплатата си за насъщния, а освен това е изправен и пред рязко покачващите се цени,и виждаме как хората с еопитват да изкарат пари за своето семейство.До кога ще е така не знам, виждаме и днешното правителство какво „прави“.

     

Добавете коментар


+ 9 = 16

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI