|петък, ноември 16, 2018
Навигатор Home » Бизнес » Технологии » Уловете красотата с камерата GoPro HERO3: Black Edition

Уловете красотата с камерата GoPro HERO3: Black Edition 

Invalid or Broken rss link.
Уловете красотата с камерата GoPro HERO3: Black Edition
Bookmark and Share

До момента GoPro HERO3: Black Edition се налага като най-добрата камера на пазара, снабдена с най-много допълнителни функции и екстри. Тя е насочена към всеки, който прекарва времето си навън по интересен и вълнуващ начин и иска да сподели впечатленията си с останалия свят. Скиори, колоездачи, шофьори, водолази, спортисти – за всеки един от тях GoPro HERO3: Black Edition дава уникалната възможност да запечата едно наистина екстремно преживяване. За да се постигне това, производителите не са щадяли средства, но резултатите са поразителни.

Но за какво всъщност става въпрос? Да започнем от дизайна. Отпред новата камера GoPro HERO3: Black Edition много напомня на HERO2 като изключим факта, че обективът е по-голям и изнесен по-високо. Ако погледнете острани обаче, разликите стават очевидни. Обективът на GoPro HERO3: Black Edition е по-тънък и по-лек, има по-сигурен заключващ механизъм и е водоустойчив до 60 м. Камерата е изключително достъпна и лека за носене. Това означава, че дори десетки метри под водата вие ще сте в състояние да заснемете професионални видеоклипове с резолюции и кадри в секунда 1440p-48fps,1080p-60fps, 720p-120fps. Снимките, които при същите условия прави камерата са с резолюция 12 мегапиксела при 30 кадъра в секунда. Обективът на GoPro HERO3: Black Edition има вграден Wi-Fi Remote контрол и използва Micro SD карти с капацитет до 64 GB.

Камерата GoPro HERO3: Black Edition е 30 % по-малка, 25 % по-лека и 2 пъти по-мощна от своите предшественици. Ако и преди сте използвали камери от серията GoPro, още при първия досег с HERO3: Black Edition ще се почувствате в познати води. Основните бутони са два: един, разположен отгоре на камерата, който указва основните действия start/stop/record, и един отпред за навигиране през различните менюта, които се визуализират на тънък LCD екран. Режимите на снимане са различни – Movie, Still, Timelapse и Burst. При всеки от тях има милиони опции и настройки, които провокират креативността и създаването на наистина професионални видеа с най-високо качество. Трети бутон позволява на GoPro HERO3: Black Edition включването и изключването на Wi-Fi.

Качеството на изображението е невероятно!По-добрата производителност на GoPro HERO3: Black Edition се определя от заснемането на видеорежими 1080p при 60 кадъра в секунда, 720р при 120 кадъра в секунда, WVGA при 240 кадъра в секунда, 960p при 100 кадъра в секунда и 1440p при 48 кадъра в секунда. За любителите на качество като на кинолента дори са достъпни режимите 2.7Kp 30 кадъра в секунда и 4Kp 15 кадъра в секунда (при режим Protune).

GoPro HERO3: Black Edition снима 3-пъти по-бързо от предишните камери от серията, като създава невероятни фотоси с резолюция 12 мегапиксела дори при недостатъчна светлина. Новата функция Continuous Photo позволява заснемането на 3, 5, 10 или 30 снимки само за секунда.

Качеството на изображението при GoPro HERO3: Black Edition е увеличено значително благодарение на 6-клетъчните асферични лещи. Корпусът на камерата е изцяло водоустойчив, с плосък обектив, което позволява отлична чистота на картината както над, така и под водата. Заради тези свои възможности GoPro HERO3: Black Edition безспорно може да бъде обявена за една от най-добрите камери, съществуващи днес в целия свят.

Аудиосистемата при GoPro HERO3: Black Edition също търпи изменения. Звукът е не по-малко важен от картината, така че производителите на серията GoPro са направили възможно улавянето на естествени звуци по неповторим начин. С GoPro HERO3: Black Edition можете да намалите шума на вятъра при високи скорости, което прави по-професионално заснемането на вашите преживявания.

GoPro HERO3: Black Edition е съвместим с всички предишни GoPro аксесоари и по-старото поколение BacPacs, наред с новата генерация сензорен LCD BacPac и 2-ро поколение Battery BacPac.

Вграденият Wi-Fi и допълнително включеният аксесоар Wi-Fi Remote могат до контролират до 50 GoPro камери в обсег от 180 метра – изключително мощна и полезна функция, която ще ви превърне в истински професионалист в заснемането на уникални преживявания.

GoPro HERO3: Black Edition позволява улавянето на наистина красиви кадри и снимки. Никой друг продукт на пазара не може да достигне качеството, което новото издание на GoPro постига. В сравнение с предишните модели, GoPro HERO3: Black Edition не се влияе от недостатъчната светлина и се представя по-великолепен начин при снимане. Една камера, която съумява да направи света още по-красив!

Bookmark and Share

Добавете коментар


1 × 6 =

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI