|събота, октомври 20, 2018
Навигатор Home » Спорт » Световен футбол » Трима спешно в лазарета на Дания

Трима спешно в лазарета на Дания 

Invalid or Broken rss link.
olsen
Bookmark and Share

Тежки проблеми застигнаха лагера на Дания преди мача с България във вторник. Мортен Олсен призна, че три от звездите му са под въпрос. Контузии имат ключовите играчи Майкъл Крон Дели и Кристиян Ериксен. Капитанът Даниел Агер също не тренира с групата. “Тримата се върнаха в хотела и днес няма да тренират. Засегнати са доста повече от травми от всичките ни останали футболисти, които играха в петък. За Агер няма големи притеснения. Знаете, че той следва специална програма в Ливърпул, за да може да играе във всеки мач, въпреки проблемите си. Сега просто трябва да я спазва, за да е на линия във вторник. Той трябва да тренира по-малко от другите, затова е нормално да му спестим някои натоварвания. П

о-лошо е положението на Крон Дели и Ериксен. Те ще са под въпрос до последно и само медицинският щаб ще има думата за състоянието им. П

ървият е с контузия в коляното, която е доста болезнена. Ериксен пък всеки мач навърта по 14-15 километра и тялото му е изтощено докрай. Има нужда от почивка, дано само не се наложи да е по-дълга“, заяви Олсен пред датската преса.

Заради проблемите в предни редици, очаква се шанс срещу България да получи ветеранът Денис Ромедал. Той започна мача с Чехия на пейката, но не се сърди.
„Знам, че треньорът прави всичко възможно за доброто на отбора. Затова и не се сърдя, когато не съм титуляр. Аз обаче искам да съм на терена във всеки един момент и ще се постарая на тренировките да заслужа това право“, заяви Ромедал.
В България такива проблеми с контузени няма. Единственият с травма беше Станислав Манолев, но той вече е на линия. Само наказаният Йордан Минев пропуска гостуването в Копенхаген, но се очаква именно Манолев да го замести.
„Сега всичко е супер и нямам търпение да се появя на терена. Отиваме в Дания за трите точки и мечтаем за баража. Той е реална цел“, заяви Манолев пред „Меридиан Мач“.
Bookmark and Share

Добавете коментар


× 7 = 56

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI