|събота, октомври 20, 2018
Навигатор Home » Спорт » Други спортове » Левскари нарязаха гумите на бус с волейболистки от Казанлък

Левскари нарязаха гумите на бус с волейболистки от Казанлък 

Invalid or Broken rss link.
Kazanlak-Voley
Bookmark and Share

Казанлък Волей на финал за волейболната титла

Стоян Гунчев-Чугуна изведе момичетата на Казанлък на финал за титлата срещу ЦСКА в Националната волейболна лига при жените, след като в третия мач удари насред София „Левски” с 3:0 (17, 20, 19). „Сините” ултраси пък си го върнаха на автобуса на гостенките. Набързо накълцаха гумите му, което наложи непредвидено закъснение при отпътуването на казанлъчани. „Действията на футболната агитка не се ограничиха само с нарязване гумите на нашето возило. Бяха хвърляни и камъни по двата автобуса на наши запалянковци. Добре, че няма счупени стъкла и други щети. Къде е охраната на залата?” – възмущава се изпълнителният директор на Казанлък Волей Деко Григоров. После се наложилопрезидентът на клуба Васил Аргиров да се бръкне дълбоко и обуе буса с нови гуми…

Началото на битката бе знаково. Кристина Гунчева, дъщеря на Чугуна, изпълни седем поредни начални удара за стартовото 7:0 за „розите”. Нещата завършиха така, както тръгнаха за крайното 3:0 за Казанлък.

Битката за титлата между ЦСКА и Казанлък започва в събота в зала „В. Симов”. Ответният мач е в понеделник, 25 март 2013 г. в зала „Аресал” в Казанлък. При равенство ще има трети мач, който ще се играе на 28 март, отново в София.

Снощи бяха изиграни и срещите-реванш от четвъртфиналите в Суперлигата при мъжете. Резултатите: Арда – Марек 0:3(23, 23, 22), Пирин – Габрово 3:0 (16, 19, 22), ЦСКА – Левски 2:3 (-22, -18, 18, 17, -13) и Нефтохимик – Монтана 3:0 (19, 21, 26). Така стана известна едната полуфинална двойка в първенството, където ще играят Марек и Нефтохимик. Втората ще се определи в третите срещи между Левски – ЦСКА и Габрово – Пирин. Двубоите са насрочени за 21 март, четвъртък. Домакини са отборите, посочени на първо място в двойките.

Bookmark and Share

Добавете коментар


× 5 = 5

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI