|понеделник, ноември 12, 2018
Навигатор Home » Култура » Лайфстайл » Звездни артисти участват в церемонията за наградите на в. „Строителство Имоти“

Звездни артисти участват в церемонията за наградите на в. „Строителство Имоти“ 

Invalid or Broken rss link.
Звездни артисти участват в церемонията за наградите на в. "Строителство Имоти"
Bookmark and Share

Едни от най-известните и обичани звезди в България ще се включат с незабравими изпълнения в церемонията по раздаването на годишните награди на в. „Строителство Имоти“ за архитект, конструктор и строител на 2013 година. Уникалното трио „Сопрано“, най-добрият имитатор Стелиан Димитров и голямата надежда на българското женско плуване Георгия Кадоглу са част от артистичната програма на престижния конкурс. Те са подготвили богата палитра от любими песни, много смях и музика, забавления и изненади за участниците и гостите на събитието. Тогава ще бъдат отличени най-успешните и доказалите се с професионализма си представители на строителния бранш. Тази година благотворителната кауза на в. „Строителство Имоти“ е посветена на талантливите деца на България. В тяхна подкрепа се с душа и сърце се обявиха и специалните гост-звезди, които освен атрактивното шоу, ще подарят на присъстващите и много незабравими моменти.

Трио „Сопрано“

Те са три млади, красиви и талантливи оперни примиТе са три млади, красиви и талантливи оперни прими, обединили силата на музиката и професионализма в атрактивна формация. Те са: Денислава Станева, Биляна Андрончева и Петя Вардева от единственото по рода си дамско трио, което покорява не само големите сцени у нас, но и тези извън пределите на България. За пет годишния си творчески път триото има стотици участия със собствена музикална програма. Репертоарът им нараства до над 100 песни от различни стилове – класика, денскласика, евъргрийни, руски романси и български народни песни. Освен своето очарование и талант, Петя, Денислава и Биляна имат и големи сърца. Те се включват в различни благотворителни инициативи, като последната от тях е „Българската Коледа“. Ден след петия си рожден ден, момичетата ще празнуват и с призьорите от конкурса на в. „Строителство Имоти“.

„За нас е комплимент да бъдем част от престижното събитие. Щастливи сме се, че ще пеем именно за най-добрите и за каузата, която ще осъществи много детски мечти. Това, което ние можем да дадем е музиката и ще го направим с удоволствие. Винаги сме били съпричастни към подобни инициативи и смятаме, че за изкуството, за музиката и таланта си струва да отворим сърцата си и да дадем шанс на подрастващите. Подготвили сме едни от най-обичаните от публиката песни и се надаваме, че не само ще се забавляваме, но и ще успеем да се обединим около благородната кауза.“

Георгия Кадоглу

Георгия Кадоглу от Варна е голямата надежда на българското женско плуванеГеоргия Кадоглу от Варна е голямата надежда на българското женско плуване. Едва 15-годишна, тя вече има забележителни успехи. До настоящия момент74 пъти е била републикански шампион на България. Подобрила е 66 национални рекорда, някои от които с над 35 годишна давност. Спечелила е над 350 медала от редица престижни международни и национални състезания по плуване, а също и по лека атлетика и модерен петобой. Има покрити разряди за майстор на спорта в 7 дисциплини, 25-метров и 50-метров басейн, което само по себе си е прецедент в историята на плуването, съотнесено с възрастта й.

Георгия е лауреат на фондация “ Димитър Бербатов“ в областта на спорта за 2008, 2009, 2010, 2011 и 2012 г.

Ако спортът загуби Георгия, то ще е само заради… театъра. Изключителната плувкиня има талант и за театралната сцена, където също участва в конкурси или изнася самостоятелни представления. Повечето от тях – благотворителни. Защото, макар и на крехка възраст, като всеки голям спортист тя знае, че популярността дава криле. Но си истински голям, само когато стъпваш здраво по земята и си отворил сърцето си за другите. И, че именно в това „За другите“ е големият смисъл.

Стeлиан Димитров

Стелиан Димитров е един от най-известните имитатори в БългарияСтeлиан Димитров, или както предпочита да го наричат „Факед Старс” е един от най-известните имитатори в България. Завършва актьорско майсторство в ТК „Любен Гройс” гр. София. Участвал е като актьор в няколко филмови продукции, снимал се е в музикални видео клипове. Работил е като сценарист и водещ на известни телевизионни предавания.

Още като студент създава собствена актьорска формация, в която участват негови колеги от курса. През 2010 г. създава първата имитаторска формация в България, както и първата по рода си женска шоу група само от блондинки – „БЛОНДИНКИТ’И”.

През 2012г. с уникално щоу подгрява световно известната група SNAP на концерта им в България.

Освен като актьор и сценарист, Стeлиан Димитров се изявява като текстописец, композитор и режисьор. Клипът към дебютната му песен „Искам да се стрелкаме” е изцяло под негова режисура. Вторият му музикален проект носи името “Ще останеш по пипер”, в който си партнира заедно с актрисата Елен Колева. Музиката и текста на песента също са негово дело.

В момента работи върху най-новата си песен „Линията на живота“, към която предстои да бъде заснет и клип. Парчето е създадено специално за благотворителната кампания, посветена на борбата срещу дрогата, чийто старт ще бъде даден в края на месец март.

Имитациите, които Стeлиан е усвоил до съвършенство, са десетки. Най-интересни за него са образите на Чарли Чаплин, Лени Кравиц, Елвис Пресли, Осама бин Ладен, Устата, Азис.

Специално за гостите на годишните награди на в. „Строителство Имоти“ Стeлиан е подготвил един от любимите си скечове, свързани с мафията, както и още много смях и забавления.

„Винаги намирам време за благотворителност. Особено, когато става дума за деца. Участвал съм в редица събития, кампании за набиране на средства в помощ на нуждаещи се. Помагал съм много и на деца от социални домове. С радост и широко отворено сърце подкрепям каузата на в. „Строителство Имоти“, защото в България има много талантливи деца, но никой не знае за тях. Аз самият съм извървял този път и знам, колко е трудно да се бориш сам, без подкрепа, без връзки, без средства. А когато носиш дарбата в себе си, трябва да я развиваш, Затова нека да дадем шанс на талантливите деца на България.“

Bookmark and Share

Добавете коментар


9 × = 18

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI