|неделя, септември 23, 2018
Навигатор Home » Топ новини » За 19-ти път – Годишни награди на в.”Строителство Имоти”

За 19-ти път – Годишни награди на в.”Строителство Имоти” 

Invalid or Broken rss link.
За 19-ти път – Годишни награди на в.”Строителство Имоти”
Bookmark and Share

Започна надпреварата за призовете Архитект, Конструктор и Строител на 2013-а г.

За 19-ти пореден път в. „Строителство Имоти“ ще връчи престижните отличия на най-изявилите се през изминалата 2013 година архитекти, конструктори и строители. Националното бизнес издание продължава своята традиция да търси, намира, поощрява и награждава най – успешните и доказали професионализма си представители на строителния бранш. Официалната церемония по награждаването ще се състои на 27 февруари в хотел “Тримонциум” в град Пловдив.

Националният седмичник "Строителство Имоти" ще бъде щедър на награди Месец по-рано стартираха номинациите в различните категории. Строители, архитекти и конструктори от цялата страна влязоха в благородната надпревара. Сериозното им участие с реализирани проекти доказа, че и тази година конкурсът се явява форум на който мерят сили най-добрите. А работата на авторитетното жури отново ще бъде сложна.

Те ще оценяват кандидатурите в категории “Жилищно строителство” и “Нежилищно строителство”. Призовете на националното издание са за:

„Архитект на 2013 година”
„Конструктор на 2013 година”
„Строител на 2013 година”.

За втора поредна година в. „Строителство Имоти“ ще бъде щедър на призове и отново ще награди най-добрия продукт на 2013 година. Кой ще бъде той, ще определят най-компетентните. Жури в този раздел ще бъдат участниците в конкурса, партньори и гости на събитието. Лоби пространството пред зала „Амбасадор“ на хотел „Тримонциум“ ще се превърне в изложбен център, където ще са експонирани хитовите новости в строителния сектор. Събралите най-много гласове фирми и техните експонати ще получат престижното отличие „Продукт на 2013 година“.

Bookmark and Share

Добавете коментар


9 + 2 =

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI