|понеделник, ноември 12, 2018
Навигатор Home » Култура » Телевизия и кино » Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars

Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars 

Invalid or Broken rss link.
Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars
Bookmark and Share

Довечера (13 март), точно в 20:00 ч. по Нова вълненията от първия танц в най-бляскавото танцувално шоу в ефира Dancing Stars ще бъдат примесени с притеснение за всички участници. Днес един от тях ще напусне Dancing Stars. Вече напълно завладени от танците, 13-е двойки, които видяхме в понеделник вечер, стартираха с репетициите за следващия си танц веднага след ефектното начало, а междувременно подготвят и своя елиминационен танц.

Довечера четиримата участници с най-нисък вот – комбинация от оценките на журито и зрителския вот, ще изпълнят още веднъж своето първо представяне. След това последните двама ще покажат своя елиминационен танц и един от тях ще напусне дансинга на Dancing Stars.

Елен Колева и нейният партньор от миналата година Калоян пък ще подкрепят и вдъхнат сили на участниците със своя любим танц – танго. На въпроса какво биха искали да представят и двамата единодушно казали – „Тангото”. Дали Елен е все-още в танцувална форма, ще видим довечера от 20:00 ч. по Нова.

Дивна – най-успешната млада изпълнителка и вече член на журито в „Големите надежди”, ще представи своя нов сингъл „Мойта песен”, заедно с уникалната хореография на The Center.

Отново млади и вече шампиони – Александър Илиев и Ива Зарева – най-добрите в България и 15-и в света по акробатичен рокендрол, ще покажат своите умения на най-бляскавата арена за танци – тази на Dancing Stars.

Кой ще отпадне първи, ще видим довечера от 20:00 ч. по Нова. А дали дамите, които въздишат по Мариан, Дарин и Антон, ще ги спасят от елиминации, очаква да разберем довечера!

Bookmark and Share

Добавете коментар


4 × 5 =

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI