|петък, ноември 16, 2018
Навигатор Home » Бизнес » Технологии » Дисплеите HP Z предоставят изключителна точност на образа

Дисплеите HP Z предоставят изключителна точност на образа 

Invalid or Broken rss link.
Новите IPS модели HP Z27i и Z30i са отличен избор за дизайнери
Bookmark and Share

В допълнение към линията професионални дисплеи на компанията Хюлет-Пакард, новите IPS модели HP Z27i и Z30i са отличен избор за дизайнери, създатели на съдържание и научни работници, нуждаещи се от изключителна точност на образа, приспособимост и критично важна надеждност, оптимизирани за работата на професионалистите.

Новите дисплеи предоставят отлично покритие на цветовото пространство sRGB – стандартно за мрежата и повечето инженерни, дизайнерски и професионални приложения, като и двата модела – HP Z27i и Z30i – осигуряват 100% покритие. HP Z30i гарантира и 100% покритие на цветовото пространство Adobe RGB, което често се използва в областта на фотографията и дигиталния предпечат.

Оборудвани с второ поколение IPS Gen 2 панели, дисплеите HP Z осигуряват икономия на енергия от близо 37% в сравнение с първото поколение продукти на Хюлет-Пакард с технологията IPS, предоставяйки същата изключителна точност на цветовете при широк зрителен ъгъл като IPS Gen 1. Дисплеите HP Z са ENERGY STAR, квалифицирани и регистрирани по стандартите EPEAT Gold. И двата дисплея включват четирипосочна регулируема стойка с приспособление за бързо освобождаване HP QR2 Quick Release и са TCO сертифицирани. Приспособлението за монтиране на тънък клиент HP Thin Client Mount Kit е налично както за HP Z27i, така и за Z30i. То позволява на потребителите да монтират тънък клиент или ултра тънък настолен компютър на Хюлет-Пакард на гърба на дисплея с цел освобождаването на ценно настолно пространство.

Bookmark and Share

Добавете коментар


5 × 1 =

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI