|понеделник, ноември 12, 2018
Навигатор Home » Култура » Телевизия и кино » Вини Джоунс влиза в „Къртицата 2: Разтърсване“

Вини Джоунс влиза в „Къртицата 2: Разтърсване“ 

Invalid or Broken rss link.
Вини Джоунс влиза в "Къртицата 2: Разтърсване"
Bookmark and Share

Вини Джоунс, Йордан Лечков и Илиян Киряков заедно за първи път след паметната квалификация за Европейско първенство по футбол през 1995 г.

„Къртицата 2: Разтърсване“ призова порасналото лошо момче на британския футбол Вини Джоунс в Базата, а той обеща да даде незабравими уроци на участници и зрители. 49-годишната знаменитост ще кацне в София днес, 27 февруари, и след настаняването си в хотела, ще отговори на въпроси на журналистите. Специалната пресконференция за българските медии ще бъде от 14:30 часа в Гранд Хотел София.

19 години след паметната квалификация за Европейско първенство през 1995 г., когато българският национален отбор по футбол тушира съперника Уелс с 3:0 – и като гост, и като домакин, Вини Джоунс ще срещне очи в очи двама от противниците си на терена. Йордан Лечков, който най-често си е позволявал да провокира и фаулира Вини Джоунс по време на мач, пръв ще посрещне стария си приятел и ще бъде специален коментатор в студиото на Къртицата 2. В самата База футболистът-актьор ще бъде посрещнат от Илиян Киряков – какво ще си припомнят и ще разиграят ли отново топката, ще разберете тази вечер в 19:30 ч. по TV7.

Вини Джоунс ще остане в Базата няколко дни, в които ще вземе участие във всички битки и предизвикателство рамо до рамо с участниците. Днес той ще коментира с тях предстоящата Битка. Как ще се справи с тежките предизвикателства и ще оправдае ли поразяващия си прякор „Секирата“, предстои да разберем. Тази вечер зрителите ще станат свидетели на първото изпитание в Предверието. То определя трудността на голямата Битка в петък и времето, за което Участниците трябва да се справят с нея. Заселниците ще трябва да нахлупят на главите си каски, пълни с всякакви насекоми, докато лицата им са намазани с лепкава течност. В живото предаване на 27 февруари, ще разберем и кой е първият участник, който зрителите подозират за Къртица. Той ще се яви на елиминационен тест в петък, заедно с участника, заподозрян от Групата.

Играта вече започна и големият въпрос отново е „Кой е Къртицата?”. Не пропускайте “Къртицата 2: Разтърсване” тази вечер ексклузивно в 19:30 ч. само в ефира на TV7.

Bookmark and Share

Добавете коментар


2 × = 14

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI