|вторник, ноември 13, 2018
Навигатор Home » Спорт » Други спортове » Балчик посреща любители на екстремните спортове

Балчик посреща любители на екстремните спортове 

Invalid or Broken rss link.
Водещ и участник в събитието ще бъде Атанас Михайлов
Bookmark and Share

Атанас Михайлов – водещ на BALCHIK OPEN JET SKI COMPETITION тази събота в Балчик.

Тази събота, 7 септември, централен плаж Балчик ще приеме най-верните любители на джетовете на BALCHIK OPEN JET SKI COMPETITION. Началото на състезанието ще бъде дадено точно в 10:00 ч.

Водещ и участник в събитието ще бъде Атанас Михайлов, най-екстремният български телевизионен водещ и актьор, познат на широката публика с изявите си в редица телевизионни и филмови формата. Наско е един от най-запалените любители на екстремните спортове, практикуващ и в момента много от тях: ски, сноуборд, парашутизъм, водни ски, бънджи, скално катерене и много други. Напоследък най-голямата му мания е Fly board, което е най-новата лятна атракция в световен мащаб. Именно летящото съоръжение ще бъде една от категориите на Balchik Open Jet Ski Competition. Останалите такива, в които ще могат да се състезават участниците са категория Jet ski или така нареченият прав джет и категория Runabout – седнал джет, съответно до 200 конски сили и 200 +.

Какви изненади още са подготвили организатори ще разберете в съботния ден!

Всички желаещи да се включват в състезанието могат да се запишат на телефон 0888 805 882 – Николай Стефанов. Таксата за участие е 30 лева.

Повече подробности можете да намерите и във facebook страницата на BALCHIK OPEN JET SKI COMPETITION – https://www.facebook.com/BalchikOpenJetSki

Bookmark and Share

Отговор на Балчик посреща любители на екстремните спортове

  1. пожарогасители

    Еха това е нещо ново и доста интересно и за нашето Черноморие вече и съм много доволна че ще имаме тази възможност да се качим и да видим как е да се почустваш като рибка хахаха Това, че именно летящото съоръжение ще бъде една от категориите на Balchik Open Jet Ski Competition. Останалите такива, в които ще могат да се състезават участниците са категория Jet ski е наистина невероятно, много иска да ги гледам сигурна съм че ще бъде доста забавно и заинтригуващо.

     

Добавете коментар


− 3 = 6

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI