„Real Estate Investment 2019“ – първият конкурс за най-добра инвестиция в жилищно строителство в Пловдив

0

Освен „Европейска столица на културата 2019“, Пловдив вече носи и титлата „Строителна столица“ на България. Темповете на инвестиции в имоти и промяната на градската среда дадоха повод на екипа на „Строителство Имоти“ да организира първия по рода си конкурс за нови жилищни комплекси.

Той има за цел да отличи най-добрите инвеститори в строителния бранш, да покаже резултата от техния професионален труд и приноса им за една по-качествена обществена среда и стандарт на живот.

Да има собствен дом е част от житейската платформа и народопсихологията на поколения наред българи. Чрез проектите на номинираните инвеститори участници, конкурсът ще стане витрина и полезен ориентир за крайния клиент, който е решил да инвестира в жилищен имот в града под тепетата. Ползата от такава инвестиция, бонусите, които дава съответния жилищен комплекс, както и цялостната перспектива за развитие на микрорайона са въпросите, които вълнуват всеки купувач на имот. Това са и основните критерии, по които компетентно жури ще оценява номинираните проекти. Съставът на журито е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените пловдивски инвеститори притежават нужните качества, за да покрият критериите на взискателните експерти и клиенти.

Конкурсът “Real Estate Investment” ще представлява интерес, както за инвеститори, архитекти, инженери, проектанти, дизайнери и бизнеса, така и за жителите и гостите на града. С жилищни проекти могат да се включат компании в две категории:

  • Реализиран обект на Акт 16 през 2018 – 2019 г.

  • Обект на зелено, започнат през 2018 – 2019 г.

Всички участващи проекти ще бъдат подредени на открита изложба в Цар Симеоновата градина в Пловдив, която ще предхожда конкурсната част. В рамките на 2 седмици пловдивчани и гости на града ще могат да се запознаят със строителните проекти и да добият представа за строителния размах в Пловдив. Експозицията ще бъде полезна за широката публика и ще послужи за ориентир на тези, които са решили да направят инвестиция в недвижимости в града.

Наградите в конкурса ще бъдат безпристрастна оценка за качеството на строителство на всеки инвеститор.

Идеята е заедно да покажем на пловдивчани видимите резултати от положителния инвестиционен климат в града и възходящото му развитие.

Призовете от конкурса “Real Estate Investment” ще засилят конкуренцията в бранша и ще допринесат за постигането на широка публичност и разпознаваемост на инвеститорите в строителството, както в професионалните среди, така и сред широката общественост.

Каузата, зад която застава екипът на „Строителство Имоти“ е да засили интереса на потребителите към новостроящите се жилищни обекти и да повиши доверието им към строителните компании.

КАТЕГОРИИ

Най-добра инвестиция

Най-добра инвестиция – енергоефективност

Най-добра инвестиция – локация

Най-добра инвестция – среда на живот

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си