ARDEX представя PANDOMO® – модерната система за оформяне на подове

0

ARDEX и нашият PANDOMO® – партньор, фирма Специализирани подови покрития, представяме модерна система за оформяне на подове, която Ви предоставя всички възможности за индивидуални архитектурни решения. Тя се реализира в разнообразни структури с избраните цветове за постигане на уникални ефекти в дизайна.

Полирана или гланцирана, матирана или релефна – повърхностите на PANDOMO® под оставят различни оптични ефекти, с които се акцентира и се постига желаното въздействие. Стените и таванът могат да се изпълнят от същия продукт, от който подът, с което единството се допълва.

Импрегнираната повърхност на продукта е отворена на дифузия и позволява преработване по всяко време.
Чистата минерална основа, намаленото свиване и антистатичността са само част от техническите предимства на системата.

17-1

PANDOMO® е висококачествена и неповторима система на база цимент-полимери.

PANDOMO® втвърдява и изсъхва бързо, без вътрешни напрежения и пукнатини.

PANDOMO® има характера на голямоформатни каменни плочи без фуги.

PANDOMO® е лесна за изпълнение и поддръжка, с изключителна адхезия и висока якост.

PANDOMO® притежава свойствата на висококачествен паркет или естествен камък.

PANDOMO® се обработва бързо и лесно от професионалисти. Нашият Партньор, фирма Специализирани подови покрития, разполага с екип от обучени специалисти, които да изпълнят голямо многообразие от структури и постигане на всеки желан цвят.

 

17-3

Това е бъдещето: големи повърхности, акценти, без ограничения на цветове и структури.

PANDOMO® Terrazzo в своите разновидности е модерна система за дизайн, едно елегантно изпълнение на настилката с класическа Terrazzo оптика.

PANDOMO® TerrazzoBasic е идеалният избор за бързо използваеми минерални декоративни подове. За много бърза творческа работа. PANDOMO® TerrazzoBasic е изгодна алтернатива в сравнение с традиционните Terrazzo-техники. Дебелина на слоя от 25 mm.

Една идея по-фино

PANDOMO® TerrazzoMicro предлага още един аспект на дизайна с Terrazzo оптика. Големината на камъчетата тук е значително по-фина. Въздействието е хомогенно, спокойно и може би една нотка по-класно. Акцентите са дискретни, а типичният характер се запазва. Дебелина на слоя от 11 mm.

PANDOMO® TerrazzoPlus съчетава големите предимства на класическия Terrazzo-под като елегантност, екстремна устойчивост и дълголетие с невиждано досега ниво на ефективност. Благодарение на бързото полагане и ранната якост могат да се полагат около 120 квадратни метра PANDOMO® TerrazzoPlus дневно. Дебелина на слоя от 25 mm.

Основата на PANDOMO® TerrazzoPlus е много беден на напрежения свързващ цимент в комбинация с камъчета от различни минерални агрегати. По отношение на товароносимост и устойчивост на износване PANDOMO® TerrazzoPlus превъзхожда конвенционалното Terrazzo. Със своята елегантност се вписва идеално във всяка област и осигурява безшевен под във фоайета и коридори. С огромно удоволствие представяме нашата референция – единственият по рода си детски научен център в България и Източна Европа.

17-4PANDOMO® и PANDOMO® Terrazzo са подходящи за интериора на:
• Всички жилищни помещения
• Магазини, изложбени зали и музеи
• Заведения
• Офиси и конферентни зали
• Хотели и ресторанти

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си