15 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

PERI Academy | Обучения 2021

Целта на PERI Academy https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html е да представи на специалистите в строителния бранш последните тенденции в продуктовото портфолио и техническите решения за кофражи, скеле, компоненти и услугите на PERI, които правят строителния процес по-лесен, бърз и безопасен. Всяко от 5-те обучения през 2021 г. ще бъде водено от експерти на ПЕРИ България с богат професионален опит.

Обученията https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html са подходящи за архитекти, проектанти, управители, технически ръководители, проектови ръководители, офертен отдел и снабдяване. Програмата е внимателно разработена така, че да надгради знанията на участниците и да даде нови умения. Всяко обучение се провежда на живо в изложбената зала на ПЕРИ България в рамките на един ден и включва практическа част. Участието е напълно безплатно, но местата са ограничени за това е необходимо заявяване на желание за участие. Всеки преминал обучение получава сертификат.

ОБУЧЕНИЯ

15 май – Видове PERI компоненти и тяхното приложение

29 май – PERI кофражни системи в жилищното строителство

18 септември – PERI системи скеле – бързо, лесно, безопасно

16 октомври – PERI услуги – инженеринг, супервайзинг и логистика

13 ноември – PERI is BIM ready – дигитални решения

ЛЕКТОРИ

Експертите, които ще ви обучават са готови да ви предадат от своите знанията и да представят последните иновации за продуктите и услугите на PERI.

Благодарение на практическите задачи ще надградите професионалния си опит за работа с PERI кофражи, скеле и компоненти.

Научете кои са лекторите и какъв е техния опит и интереси на страницата на PERI Academy: www.peri.bg

Ето какво споделя управителят на ПЕРИ България – Георги Димитров:

„Стремим се да правим строителството по-бързо, по-ефективно и по-безопасно. Да предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти е това, което ни движи всеки ден. Гордеем се, че сме семейна компания с уникална култура, взаимно доверие и уважение. Това ни помага да градим успехите си заедно с вас.

През 2021 г. в PERI Academy сме подготвили за вас специални обучения, водени от наши специалисти с богат опит и познания. Те ще ви помогнат да работите още по-професионално с нашите системи.

Нека си пожелаем споделени успехи!“

Звучи интересно?
Научете повече за всяко обучение в PERI Academy https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html и заявете своето желание за участие още сега! www.peri.bg

За допълнителни въпроси и за групово кандидатстване, моля свържете се с PERI.

https://www.peri.bg/prakticheski-opit/academy.html

Всяко събитие ще бъде съобразено с епидемиологичните изисквания за безопасност – задължително носене на маска, измерване на телесната температура, дезинфекция и спазване на необходимото разстояние между хората.

 

 

Related Articles

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в „Сарафово“

Съоръжението ще заработи в началото на месец май Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка, която се намира в местността Ъгъла в квартал „Сарафово“. Това е част...

След решение на съда: “Куршум джамия” остава собственост на Карлово

“Куршум джамия” остава собственост на Карлово, потвърди Върховният касационен съд, като не допусна до касационно обжалване и остави в сила решение на Пловдивския апелативен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ