22 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Учебно: Евакуират данъчните, НАП Пловдив спира временно работа с клиенти

Временно спира работата с клиенти в сградите на ТД на НАП Пловдив, информираха от Агенцията. От 12.30 часа в рамките на около час там ще се проведе учебна евакуация по пожарна безопасност.

Поради провеждания ежегоден планов инструктаж и обучение по пожарна безопасност, работата с клиенти ще бъде прекъсната в сградите на ул. „Скопие“ № 106, блок 1 и 2, ул. „Чернишевски“ № 3 и ул. „Радецки“ № 18 А.

Основната цел на инструктажа по пожарна безопасност е служителите да бъдат обучени за бърза и организирана реакция в случай на инцидент на работното място.

Поради намаленото работно време, от ТД на НАП Пловдив приканват своите клиенти да използват предлаганите от Агенцията електронни услуги.

 

Related Articles

Правят ОВОС на жп линията на границата със Северна Македония

За 28 март е насрочено да се направи Оценка за въздействието на околната среда (ОВОС) по проект за модернизация на жп линията Радомир-Кюстендил-Гюешево -...

Модернизират осветлението в 14 столични района

Столичната община ще кандидатства по проект за модернизация на системата за изкуствено осветление в 14 района на София. Предложението предстои да бъде одобрено на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ