16 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Уебинар разяснява как да си партнират успешно различни поколения строителни специалисти

Започва безплатен уебинар на тема „Как да управляваме поколенческите различия и специфики на работната сила в строителството?“. Събитието се организира от Българската стопанска камара (БСК).

Целта на онлайн срещата е да бъдат споделени добри практики, да се обмени опит по въпроса за активното стареене, управлението на възрастовото многообразие и насърчаването на солидарността и сътрудничеството между поколенията на работното място в сектор “Строителството”.

В срещата ще участват обучителни институции, работодатели от сектора, синдикални представители и др. Сред фирмите, които ще споделят добри практики, са “Боради” ООД, “Анди БГ” ООД, “Авис Инженеринг” ЕООД, “Тирлин” АД и др.

От страна на БСК лектор ще е д-р Томчо Томов, ръководител на Националния център за оценка на компетенциите. Той ще представи международния опит в областта на фирмените политики и управлението поколенческите различия. Ще бъдат представени и резултатите от съвместен проект на социалните партньори в тази област.

Участието в уебинара е безплатно и достъпно в ZOOM. Meeting ID: 969 2595 6038; Passcode: 758497

Related Articles

Варна: Акция за почистване на града на 27 април

Община Варна започва серия от кампании за почистването на морската столица. Първата от тях ще се проведе на 27 април, обявиха от администрацията. Акцент...

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ