12 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

„Дигитална Лавандула“ е цветът на 2023 година според системата за цветно кодиране Coloro

„Дигитална Лавандула“ е цветът на 2023 година според системата за цветно кодиране Coloro, създадена от компанията, която прогнозира глобалните тенденции – WGSN, в партньорство с Китайския информационен център за текстил.“Лилавото ще се завърне като ключов цвят през 2023 г., представяйки уелнес и дигитално бягство. Ритуалите за възстановяване ще станат основен приоритет за потребителите, които искат да защитят и подобрят психичното си здраве, а „Дигиталната Лавандула“ ще се свърже с този фокус и ще повлияе благотворно върху благосъстоянието, давайки усещане за стабилност и баланс,” пишат от WGSN.

Изследванията им показват, че цветовете с по-къса дължина на вълната като „Дигитална Лавандула“, предизвикват спокойствие и ведрина. “Вече вграден в цифровата култура, ние очакваме този въображаем цвят да се слее във виртуални и физически светове,” казват още анализаторите от прогнозния екип. 

„Дигиталната Лавандула“ е успешно лансиран на младежкия пазар на стоки и продукти, а WGSN очакват той да се разшири във всички категории модни продукти през 2023 г. Според тях нюансът е идеален за аксесоари свързани с ритуали за грижа, лечебни практики и уелнес продукти. Този нюанс на лилавото ще бъде интегриран и в продуктовото фолио на компании за потребителска електроника, в обзавеждането и интериора, както и в осветителната техника за обществени сгради, офиси и дома.

Related Articles

Първа копка на водопровод в Дълго поле

Строителната програма на община Калояново е за над 6 млн. лева Първа копка на водопровод на ул. "2-ра" в село Дълго поле направиха кметът на...

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ