15 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Силно индийско участие на Есенния технически панаир

25 водещи компании от Република Индия ще участват в 76 –ото издание на Международния технически панаир в Пловдив. Те ще представят индустриални технологии, машини и съоръжения в Международен панаир Пловдив от 19 до 24 септември 2022 г.

Сред тях са утвърдени производители и търговци в стоманодобивната промишленост, минната и сондажна индустрия. Лидери в бранша ще покажат платформи и аксесоари за бетонопроизводство, шлифовъчна и фрезовъчна техника. Качествено оборудване и резервни части за селскостопанска и строителна техника ще демонстрират утвърдени компании от южноазиатската страна. С богата експозиция се включват и производители на машини за полимерни изделия и фирми, специализирани в производството на всякакъв вид хартия. Автомобилостроенето и аерокосмическата индустрия ще бъдат представени от световно признати компании в областта на производството и доставките на високо прецизно обработени компоненти.

Традиционно добрите българо-индийски отношения са солидна база за разширяване на икономическото сътрудничество и стокообмена между стопанските субекти. Според организаторите на престижния форум участието на толкова авторитетни фирми и компании от Индия в Международния технически панаир е оптимистичен знак за перспективно развитие на търговските връзки.

Related Articles

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ