12 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

РК на КАБ- София област подготвя изложба с дипломни проекти за 2022 г.

Регионалната колегия на КАБ – София област стартира подготовката на електронна изложба на дипломни проекти на архитекти, ландшафтни архитекти и урбанисти, завършили успешно през зимната дипломна сесия на 2022 г.

Желаещите да представят проектите си трябва да изпратят на office@kab-so.com своето име, името на дипломния си ръководител, специалност, университет, година на завършване, кратко описание на своята концепция, както и до 20 броя jpg файлове с максимален размер на един файл 2МВ, максимална резолюция 3000 пиксела, RGB. Едно от изображенията да бъде определено за заглавно.

Проектите могат да бъдат изпращани до 10 април 2022 г., след което ще бъде направена селекция. Резултати от класиране на проектите ще бъдат обявени на 18 април 2022 г.

Наградите са:

Първа награда: Грамота и парична награда в размер на 500лв.;

Втора награда: Грамота и парична награда в размер на 300лв.;

Трета награда: Грамота и парична награда в размер на 200лв.

Класирането ще бъде определено от жури в състав:

арх. Константин Пеев;

арх. Борислав Владимиров;

арх. Десислава Димитрова.

 

Related Articles

Издадено е разрешение за реконструкция на Националния студентски дом в София

Главния архитект на Столична община е издал разрешение за строеж, за консервационно - реставрационни работи, основен ремонт, реконструкция, прилагане на мерки за енергийна ефективност...

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ