6 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Ритуален дом за 600 гости строят в Тервел

Ритуален дом за до 600 гости започва да строи община Тервел. Домът за сватбени тържества ще бъде в село Зърнево. Кметската управа вече обяви поръчка за проектирането и строителството на сградата.

Една от фасадите на ритуалния дом трябва изцяло да е остъклена, прозорци и врати да се отварят с плъзгане, така че да се осигурява естествена вентилация и пространството за тържествата. Проектантите трябва да предвидят в центъра на залата подиум за младоженците, дансинг от около 150 квадратни метра, а подовата настилка да е тактилна.

В ритуалния дом ще има още съблекалня и гримьорна за десетина души. В дворното пространство трябва да е предвидена барбекю зона, а целият обект е задължително да е проектиран с достъпна архитектурна среда.

Оферти за кандидатстване по поръчката се приемат до 30 март.

 

 

Related Articles

Община Варна започва пълна проверка на жилищния си фонд

Община Варна ще направи проверка и цялостен анализ на жилищния фонд, с който разполага. Обект на проверката ще бъдат ведомствените жилища, както и фонд...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ