11 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Предупреждение от НОИ: Проблем с онлайн услугите на 9 и 10 октомври

От Националния осигурителен институт (НОИ) и нформират, че потребителите може да срещнат затруднения при използването на онлайн услугите на ведомството следващите няколко дни. Възможно е това да стане в края на тази седмица, по-точно на 9 и 10 октомври 2020 г. Причина за затрудненията е планирана техническа профилактика на сървърите на института.

Към момента в сайта на ведомството може да се правят справки за отпускане и изплащане на краткосрочни и дългосрочни обезщетения, за издаване на персонален идентификационен код (ПИК) на НОИ, за програмни продукти и е-услуги, свързани с Електронния регистър на болничните листове и решенията на обжалването им.

Освен това, може да се прави справка в интегрираната система за електронен обмен на документи и данни с НОИ за изплащане на парични обезщетения от държавното обществено осигуряване.

Related Articles

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ