6 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Преди зимата: Кърпят улични дупки в община Стрелча

Спешни улични ремонти преди началото на студения зимен период се извършва в община Стрелча. Изкърпени са вече многобройните дупки по цялото протежение на ул. „Първи май“ в с. Дюлево с общ размер 120 кв. м., а компрометираните участъци по ул. „Изгрев“ са запълнени с фрезован асфалт.

Паралелно с това са изградени две нови отводнителни канавки по улиците „Георги Бенковски“ и „Георги Бончев“, с което ще се предотврати заливането на частни имоти при силни дъждове.

В село Свобода пътни ремонти и изкърпване са извършени в центъра на населеното място, както и по ул. „Първа“ и пътя до мина „Радка“. Продължават ремонтите на уличната мрежа на селата Смилец и Блатница.

 

Related Articles

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...

Разширяват системата за видеонаблюдение в Бобов дол

Центърът на Бобов дол ще бъде с постоянно видеонаблюдение. За целта Общината отпуска по бюджета допълнителни 21 000 лева, каза пред БНР кметът на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ