16 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Старт: Първа копка на спортни зали за 7 млн. лева в Пловдив

Тренировъчният център за баскетбол и волейбол ще бъде в район „Западен”

С церемония „Първа копка“ започва изграждането на две спортни зали с топла връзка в район „Западен”на Пловдив.Те ще са стойност 6,7 млн. лева без ДДС.

Общата застроена площ е 2286 кв.м.

В документацията е записано, че трябва да се осигурят подвижни скамейки за резерви, треньори и наблюдатели – 7 броя по 5 места за всяка зала, или общо 70 места в двете зали. По проект ще има и кафе-бар с двадесетина места, както ипомощни и санитарни помещения.

Общият брой на паркоместата е 41, предвидено. В заданието и средствата е предвидено също облагородяването и озеленяването на имота от 5 дка между СУ „Св. Св. Кирил и Методий” и парк Ружа.

Изпълнител на обекта ще е „Парсек груп”, станала печално известна на пловдивчани със забавянето и проблемите при разширението на ул. „Даме Груев“ в район „Южен“.

Related Articles

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ