24 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Правителството инициира срещи с двустранните търговски и индустриални камари в България

Правителството започва поредица от срещи с представители на бизнеса и на двустранните търговски и индустриални камари в България.

Целта на срещите е чрез директен диалог с бизнеса да се работи в подкрепа на икономическия растеж, повишаване на конкурентоспособността на малки и средни предприятия и компании с потенциал за продажби извън страната.

В рамките на срещите ще бъдат обсъдени актуални теми свързани с подобряване на бизнес средата, гарантиране на върховенството на правото и мерки за привличане на чуждестранни инвеститори, създаване на нови и добре платени работни места, както и развитие на българската икономика в сектори с висока добавена стойност.

Първата от поредица срещи ще бъде с членове на Американската търговска камара. Срещата ще се проведе на 19.05.2022 година.

Related Articles

Информационни дни по поканите за достъпна архитектурна среда на АХУ

Агенцията за хората с увреждания (АХУ) организира информационни събития за кандидатите по програмите за изграждане на достъпна среда, осигуряване на средства за заетост, рехабилитация...

Столична община събира проекти за изпълнение на Плана за интегрирано развитие

Столична община, в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма “Развитие на регионите”...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ