6 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Пловдив е домакин на петия форум за развитие на индустрията и бъдещето Industry 4.0-

На 21 октомври (сряда), за пета поредна година „Капитал“, „Тракия тех“ и Община Пловдив организират форум за развитието на индустрията и бъдещето – Industry 4.0.

Industry 4.0 е една от големите индустриални конференции в Югоизточна Европа и е фокусиран върху дигиталната трансформация на производството и развитието на индустриалните зони. В него ще бъдат представени най-добрите практики и опит от дигиталната трансформация от лидерите в индустрията в Европа.

Тази година форумът ще се проведе онлайн и в него ще участват Вицепрезидентът и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) Лиляна Павлова, кметът Здравко Димитров, зам.-кметът по образование Стефан Стоянов, Изпълнителният директор на завода на Шнайдер Електрик в Пловдив инж. Мария Топчийска, Мениджърът в BTL Industries Георги Петков, Директорът на Ангажиране на клиенти, F2 Добромир Василев, Директорът „Управление на риска“ в Делойт България Кирил Трайков, кметът на Община Бургас Димитър Николов, кметът на Община Габрово Таня Христова, Председателят на борда Smart Energy Халил Демирдаг, Управителят на ФАНУК България Христо Гилищаров, Търговският директор на Ритал Александър Касчиев, Макроикономистът и председател на Trakia Tech Георги Стоев, Старши изследователят в Automatic Control Lab, Федерален институт по технологии (ETH) Цюрих Алиса Рупенян, Управителят на Пролифт Дамян Петров, Editor в Capital Weekly Огнян Георгиев, Изпълнителният директор на АББ България Марсел ван дер Хук, Производственият Директор на „Алкомет“ АД Д-р Инж. Румен Костов, Търговският директор на отдел Фармацевтични продукти, Bayer България Екатерина Карпузова, Председателят на Държавна агенция за научни изследвания и иновации Мартин Дановски и Генералният мениджър в Sensata Technologies Пловдив Явор Николов.

 

Related Articles

Благоустрояват междублокови пространства в Бургас

Започнаха дейности за благоустрояване на пространствата около блокове 107, 108, 109 и 112 в к-с „Меден рудник“ в Бургас. Те са част от общинската...

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ