27 C
Пловдив
вторник, април 16, 2024

Очаквано! Без рокади в МРРБ, арх. Комитова остава министър и в новия служебен кабинет

Арх.Виолета Комитова запазва поста си начело на Министерството на Регионалното развитие и в новия служебен кабинет. Президентът Румен Радев е подписал указ за назначаване на новото служебно правителство, което встъпва в длъжност днес – 16 септември.

Промените в новия екип са само три – отиват си министрите на икономиката Кирил Петков и на финансите Асен Василев, както и транспортният министър Георги Тодоров.

В икономиката на мястото на Кирил Петков ще застане досегашната му заместничка Даниела Везиева.

Като министър на финансите на мястото на Асен Василев е назначен Валери Белчев. Той бе начело на Фонда на фондовете във второто правителство на Бойко Борисов.

Новият транспортен министър Христо Алексиев в момента е председател на управителния съвет на НКЖИ. Той вече веднъж бе служебен министър на транспорта в първия кабинет, назначен от Радев през 2017 г.

 

Related Articles

Сливен с новоизградена улица

Изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“ е към приключване, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Остават довършителни работи и...

Община Варна започва пълна проверка на жилищния си фонд

Община Варна ще направи проверка и цялостен анализ на жилищния фонд, с който разполага. Обект на проверката ще бъдат ведомствените жилища, както и фонд...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ