25 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Отличават на форум отличниците в аутсорсинг бизнеса у нас

Тече последната седмица за заявяване на участие в Годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST). На втори октомври Бургас ще бъде домакин на форума, който ще събере лидерите от високотехнологичния сектор в страната.

В рамките на конференцията ще бъде направен анализ на състоянието на бизнес услугите с висока добавена стойност през последната година в България, прогноза за отражението на глобалната пандемия върху него през 2020 г. и ще бъде начертана посоката на развитие на индустрията.

Събитието ще събере представители на едни от най-големите технологични компании у нас, местните власти и правителството. Те ще дискутират факторите и мерките, които трябва да бъдат взети на локално и национално ниво за привличането на нови инвестиции и за създаването на благоприятна бизнес среда за развитие на сектора, който по последни данни формира 5,2% от БВП на страната.

В рамките на форума ще бъдат връчени и годишните награди на AIBEST. Те ще отличат най-добре представилите се компании в страната, добрите практики в сектора, проактивността на местните власти и взаимовръзките между участниците в цялата бизнес екосистемата, които допринасят за нейното развитие.

Призове ще бъдат връчени в 7 категории – „Работодател на годината“, „ИТ компания на годината“, „Най-добро компания за аутсорсинг на бизнес процеси“, „Иновация на годината“, „Проект на годината“, „Най-социално отговорна компания“ и „Най-добра стратегия за устойчивост на бизнеса във време на криза“.

Related Articles

Приключи ремонтът на Двореца на културата в Перник

Приключиха строително-ремонтните дейности по обновяването на емблематичния за Перник Дворец на културата. В реконструкцията на сградата са вложени над 4,5 млн. лв., като финансирането...

Демонтират старата инфраструктура на стадион „Българска армия“ от 1 април

Приключена успешно е процедурата за избор на фирмата изпълнител на демонтажа на стадион "Българска армия" в столицата. Според ръководството на ЦСКА София компанията “Ростер”...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ