16 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Отлагат за 2022г. изложенията „Техномебел“ и „Светът на мебелите“

Специализираните изложения „Техномебел“ и „Светът на мебелите“ се отлагат за 2022г., информират от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и Интер Експо Център. Причина са затегнатите противоепидемични мерки и въвеждането на задължителен зелен сертификат за всички организатори, участници, партньори и посетители на територията на изложенията.

В настоящите условия не е възможно обезпечаването на качествена и професионална изложбена изява, както и съпътстваща програма с участие на подходящи международни лектори, считат организаторите.

Съобразно развитието на здравната ситуация през следващите месеци ще бъдат избрани нови дати за провеждане на изложенията през 2022 г.

Related Articles

Шофьорските книжки в ЕС стават електронни

Европарламентът готви и други промени за водачите Европарламентът прие на първо четене нови правила, засягащи шофьорите в ЕС. Промените предвиждат младите шофьори да имат изпитателен...

Събират опасни отпадъци от домакинствата във Варна

Община Варна организира кампания за разделно събиране на опасни отпадъци от домакинствата. Акцията ще се проведе във всички райони на града и ще продължи...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ