13 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Отбелязваме седмицата на ландшафтната архитектура

От днес, 26 април, до 29 април включително ще се проведе „Седмица на ландшафтната архитектура“ на територията на кампуса на Лесотехническия университет в София.

Събитието се провежда всяка година през месеца на ландшафтната архитектура – април. Темата на лекционните презентации през 2022 г. е “През погледа на реализирани специалисти!”.

Програмата включва събития, посветени на ландшафтната архитектура, нейната роля и значение за създаването на качествена среда за живот. Организират се срещи с лектори, работещи в различни направления, свързани със специалността.

Официалното откриване е днес от 13:30 часа, последвано от лекция на тема „Да ръководиш Софийската зоологическа градина“ на л. арх. Добромир Бориславов.

По традиция ще бъде обявен и конкурс за ландшафтни архитекти. Планирани са и две тематични работилници и една графична демонстрация.

По традиция „Седмица на ландшафтната архитектура“ ще завърши с Пролетен бал на 29 април.

Подробности за събитието – тук.

Програма:

Related Articles

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ