15 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Онлайн изложение показва постижения в интериорния дизайн

Първото по рода си в България изложение в онлайн среда „Експо в телефона: Интериорен дизайн“ ще се състои от 25 септември до 3 октомври 2021 г.

То ще представи онлайн изложители, работещи на българския пазар, групирани по браншове и теми, свързани с всекидневието на потребителите. Сесиите се реализират на мобилната платформа Star phone – мобилна апликация, която е налична в двете платформи – App Store и Google Play. Може да се инсталира на всеки телефон с операционната система на iPhone или Google безплатно.

По този начин изложители представят своите продукти и услуги пред над 40 хиляди потребители от цялата страна по достъпен начин.

Продължителността на изложението за всеки участник е 9 календарни дни. Платформата ще е активна 24 часа в денонощието, което осигурява непрекъснат достъп както за изложителите, така и за потребителите.

Пилотното изложение се реализира съвместно от Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и Смарт Фон България и в партньорството с Българската търговско-промишлена палата.

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ