25 C
Пловдив
петък, март 29, 2024

Обновяват всички детски градини в община Павел баня

До края на мандата ще бъдат обновени всичките 10 градини, които се намират на територията на община Павел Баня. Това обеща на среща с директорите на детските заведения кметът Иса Бесоолу.

Така, както ремонтирахме сградата и подновихме морално остарялото оборудване и детското обзавеждане в градините в Павел баня и село Александрово, така ще се погрижим и за останалите детски градини в общината, уточни той. По думите му кметската администрация ще се справи и с това предизвикателство, тъй като за децата всичко трябва да се върши по най-добрия и красив начин. 

Припомняме, че преди два месеца по „Красива България“ бе извършен  ремонт на детската градина в село Долно Сахране. Там бяха внедрени мерки за енергийна ефективност. Подменени бяха покривната конструкция и дограмата.

Кметът на Павел баня проведе работна среща с директорите, по време на която бяха дискутирани предложенията им за Бюджет 2022.

 

Related Articles

Архитектурният съвет на Европа с изложба в София

Пътуващата изложба на Архитектурния съвет на Европа (АСЕ) „20 архитектурни проекта срещу климатичните промени“ гостува в София по покана на Камарата на архитектите в...

Подготвят електронен формуляр за признаване квалификацията на архитектите в ЕС

Камарата на архитектите в България (КАБ) посрещна близо 20 представители на Европейската мрежа на компетентните органи за професията Архитект – (Еuropean Network Architect`s Competence...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ