12 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Търсят изпълнител за изграждане на кръгово на „Климент Охридски“ и „Андрей Ляпчев“ в София

Столична община пусна процедура по избор на изпълнител за строителството на кръгово кръстовище на булевардите „Климент Охридски“ и „Андрей Ляпчев“. Обществената поръчка е за 3,8 млн. лв., а кандидатите могат да подават документи до 10 май т. г. Това става ясно от обявлението в електронния портал на Агенцията за обществени поръчки.

Проектът предвижда 3 фази на изпълнение. Едната е изграждане на велоалея и тротоари в участъка от бул. „Копенхаген“ до „Софийски околовръстен път“, район Младост.

Освен кръгово на кръстовището на булевардите, свързващи столичните „Дружба“ и „Младост“, ще се направи и разширение на ул. „Димитър Пешев“ в участъка между ул. „Обиколна“ и бул. „Цариградско шосе“. В тази част на район „Искър“, кв. „Дружба“ ще се изгражда и прилежаща инфраструктура, велотрасе и пешеходни тротоари.

Related Articles

Одобриха визията за новата многофункционална зала в Казанлък

Проектанти на спортното съоръжение са "Киряков Архитекти" Одобриха визията и функционалността на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Казанлък. На обсъждането на...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ