18 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Нов тв проект представя бъдещето на дома, парите и комуникацията 

Как ще се развива животът ни през следващите години и как да го направим по-добър? Как ще се променят три от най-важните области, които касаят всеки човек – дома, парите и общуването? На тези и на още интригуващи въпроси отговори ще търси новият специален мултиплатформен проект, който националната телевизия Bulgaria ON AIR стартира през 2021 година – „Бъдещето“.

В рамките на три специални телевизионни студиа през годината специалисти от различни сфери ще очертаят бъдещето на интериорния дизайн, виртуалните портфейли, комуникациите и още важни аспекти от бита ни. Всичко това ще бъде подчинено на идеята чрез качествени дискусии и съдържание да се помогне на зрителите да подобрят качеството на живота си.

Първото издание на поредицата „Бъдещето“ ще се проведе на 31 януари. Фокус в него ще бъде домът, чиято важност осъзнахме повече от всякога през изминалата година. В студиото експерти ще коментират последните иновации за подобряване на дома и превръщането му в модерна „умна“ крепост от 21 в. Сред акцентите са смарт уреди, дизайн и декор, онлайн пазаруване, къща в предградията, офис на бъдещето.

Предаването ще се излъчва както в ефира на телевизията, така и  в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group.

 

 

Related Articles

Античният град Хераклея Синтика отвори врати за посетители

„Античният град Хераклея Синтика“ вече е отворен за посетители. Обектът е с впечатляваща визия, след като успешно се изпълни първият етап на проекта, изготвен...

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ