16 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

20 години PERI България – ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ – 25 септември 2020

Каним ви да отпразнуваме заедно 20-годишния юбилей на PERI в България!

Отваряме вратите си за вас на 25-ти септември от 12:00 часа, като входът е напълно свободен. Ще Ви посрещнем с чаша шампанско и комплименти за спомен.

Разходката Ви ще продължи към изложбената зала, където ще откриете готови кофражни решения за жилищно и високо строителство, инфраструктура, индустриално строителство и др. Ще имате възможността да качите на вече сглобени системи скеле и да се уверите в безопасността, която те осигуряват. В нашата изложбена зала ще откриете и кът за дигитални решения, където инженер от техническия отдел ще демонстрира и разкаже повече за бъдещето на нашия сектор. Също така ще участвате в различни демонстрации и активности на събитието.

Стремим се към непрекъснато развитие, затова ще Ви покажем нови иновативни системи, които тепърва ще навлизат на българския пазар. Ще научите още как създаваме за вас специалните кофражни системи и как се грижим за системите, които отдаваме под наем. Това съвсем не е всичко – на място нашите колеги с усмивка ще отговорят на всичките Ви въпроси за създаването, производството, проектирането и изпълнението на решенията, които PERI дава вече 50 години на световно ниво и 20 години в България. Отговорите може да получите в специално изградени кътове за отдих и дискусии. Ще имате възможността да се разходите и да разгледате цялото ни складово стопанство от кофражни системи, скеле и компоненти.

Разбира се, няма как да пропуснем и подобаваща баварска почерпка. На финала на Вашата разходка по случай нашия 20-годишен юбилей ще откриете бар със студена немска наливна бира, придружена с аромат от пушещата скара, където майстор-готвач ще приготвя за Вас вкусни специалитети.

В 15:00 часа управителят Георги Димитров ще отправи своите приветствия към всички гости и ще разиграе томбола с награди за късметлиите. Ще се наслаждаваме и на приятна музика през цялото време.

Адресът ни е гр. София, кв. Враждебна, м. Нова махала 46 – линк към Google Maps.

Информация за събитието на нашия сайт може да откриете ТУК.

Молим да потвърдите Вашето присъствие в регистрационната ни форма, за да ви включим в списъка с гости и да предвидим всичко необходимо за посещението ви: www.peri.bg/20-years

Ще се погрижим за вашата безопасност съобразно всички наложени мерки във връзка с настоящата епидемиологична ситуация.

Ще ви очакваме!

Кратка история на PERI

PERI – световен лидер в производството и доставката на кофражни системи и скеле в света, отваря врати в България преди 20 години, на 18 август 2000 година. През този период ПЕРИ България се развива непрекъснато и налага използването на иновативни и високо технологични системи за изграждане на някои от най-значимите сгради и съоръжения в България.

Днес сме горди да се наречем партньори на професионалистите в строителния сектор. Нашите успехи се измерват с успехите на нашите клиенти.

Семейна компания с високи ценности

PERI е семейна компания с ясно изразена идентичност. Това, което ни движи, е да предоставяме на своите клиенти най-добрите решения и най-високо качество на продуктите и услугите. Като модерна семейна компания ние сме водещ лидер за кофражни системи и скелета и правим строителството по-бързо, по-ефективно и по-безопасно.

PERI системни решения за всеки бранш

                           Кофраж                                                         Скеле

 

                        Компоненти                                                     Услуги

                        

PERI продуктите се свързват с иновативен дизайн, интуитивен монтаж и гарантирана безопасност – отговарящи на най-високите стандарти, за да се приложат перфектно и при всякакви условия на строителната прощадка.

  • разнообразни системни решения за колони, стени и плочи. Сложните конструктивни форми могат да се изградят икомонично и за кратко време.
  • лесно, бързо, безопасно с PERI UP фасадни и обемни скелета.
  • системи за мащабни инженерни съоръжения, както и за сложни високоетажни сгради и за постигане на архитектурен бетон при най-високите изисквания за качество и дори повече.
  • широка гама от плоскости за оформяне на бетоновата повърхност, които се предлагат в различни размери и класове, според изискванията за качество.
  • разнообразие от компоненти, допълващи продуктовото портфолио.

Жилищно строителство                         Нежилищно строителство 

                                    

      Инфраструктура                                              Индустрия

                                    

Успехът ни се измерва спрямо успеха на нашите клиенти

Нашите ценности са основата, на която градим успехите си. Успехи, постигнати и благодарение на предприемчивият дух, усърдния труд и непредубедеността на нашия екип. Те ни помагат да се учим един от друг оправдавайки доверието, което ни гласуват нашите партньори. Страстта, с която работим, ни кара да се предизвикваме ежедневно и води до най-добрите решения за нашите клиенти.

Очакванията към нас са за високо ефективни и безопасни за работа системни решения с оптимизация на процесите и разходите. PERI постига това като стои до клиентите си през всички фази на строителството.

PERI е до Вас във всяка фаза – от проекта до изпълнението

Търговско-технически отдел

До вас от фазата на офериране до завършване на строителния процес – нашите търговско-технически консултанти ще ви помогнат в избора на най-подходящите системи за нуждите на Вашия обект.

Специалисти в своята област, за да ви предложат възможно най-експертните решения.

Намерете най-подходящия консултант за Вашите нужди

Техническо проектиране

PERI има водеща роля в промяната на технологичните процеси в строителството в България за последните 20 години. От тогава до днес сме натрупали опит в многобройни реализирани проекти, с които да се гордеем.

Инженерният екип на PERI България работи с отдаденост и енергия за изготвянето на ефективни, отговарящи на най-високите стандарти за работа и безопасност, проекти.

Научете повече

Логистика

Правилния продукт, в точното количество, в изрядно състояние, на точното място, в точното време, на точния клиент и с оптимални разходи.

Стремим се към непрекъснато усъвършенстване с цел повишаване качеството на предлаганите услуги за максимална удовлетвореност на клиентските нужди.

Научете повече

Related Articles

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ