13 C
Пловдив
четвъртък, април 25, 2024

Ново срутище затруднява движението по пътя Кричим – Девин

Срутище затруднява движението по пътя Кричим-Девин, в участъка на километър 92 от път III 866. Веднага е реагирано на подадения сигнал за свличане на скалната маса, информират от пресцентъра на  ОД на МВР Пловдив.

Движението в участъка продължава да се осъществява само в една от лентите и се регулира от екип на полицията. Препоръката е  водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост.

Прави се разчистване на засегнатия участък от пътя и извозване на падналата скална маса. Припомняме, че от Министерство на регионалното развитие и горите обещаха контролно-измервателни датчици по националната пътна мрежа заради свлачища. Това е средството за намиране на начини за проследяване на геодинамичните процеси не само при свлачищата, но и при срутищата.

.

 

Related Articles

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...

Пускат обществената поръчка за изпълнител на новата библиотека на Варна

Открива се процедура за възлагане на обществена поръчка за избор на изпълнител на новата Градска библиотека на Варна, информират от администрацията. Актуализирана е количествено-стойностната...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ