9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Арх. Невена Балчева се оттегля от поста си на заместник-кмет в Община Пловдив

Зам.-кметът с ресор “Устройство на територията и общинска собственост” арх. Невена Балчева се оттегля от 1 декември 2021 г. по лични причини от поста си, съобщиха от пресцентъра на Община Пловдив.

На този етап няма да предлагам нов зам.-кмет, а ресорите ще бъдат разпределени, съответно към зам.-кмета по строителство и инвестиции Пламен Райчев и главния архитект на Общината Димитър Ахрянов“, коментира кметът Здравко Димитров.

Той благодари на арх. Балчева за двете години съвместна работа. „Нейният професионализъм и качества са високо ценени от цялата администрация. Ще разчитаме и занапред на нейната експертиза и богат опит като външен експерт“, подчерта кметът.

Related Articles

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...

В Добрич стартира конкурс за проект на междублокови пространства

„Заедно можем“ е мотото на конкурса на община Добрич за проект на муждублоково пространство. Администрацията предлага на гражданите да кандидатстват със свой проект за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ