16 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Класация: Сан Франциско е най-добрият град за живеене в света

Най-добрият град за живеене за 2021-а година е Сан Франциско. Изданието Time Out обяви традиционната си класация за най-добрите градове в света. Тя е изготвена на база ежегодните проучвания сред близо 30 000 жители на градовете по целия свят.

Тази година съдиите в Time Out Index са взели предвид и няколко допълнителни фактора. Те включват обществени проекти, достъп до зелени площи и устойчивост.

Търсехме градовете, които мислеха не само за тук и сега, но и за бъдещето. Тези, които правят живота по-добър както за нас, така и за нашите внуци “, казват от екипа на провелите допитването за класацията.

Припомняме, че през 2017-а в друга класация отново Сан Франциско оглави листата на градовете с най-здравословен начин на живот в САЩ. Градът бе класиран под номер едно в категорията храна и трети по зелени площи, велоалеи, пешеходни пътеки и паркове.

 

Related Articles

В Плевен: Започна акция по облагородяване на зоопарк „Кайлъка“

Община Плевен, съвместно с общинското предприятие „Акварел“, доброволци и приятели, стартира кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“. Идеята е с общи усилия да направим...

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ