18 C
Пловдив
четвъртък, март 28, 2024

Канят архитекти, дизайнери, инженери, художници и скулптури на младежки онлайн конкурс

Варна Дизайн Форум кани студенти и млади професионалисти (до 35 г.) в областта на архитектурата и дизайна да участват в открит младежки онлайн конкурс за Модулен изнесен офис/място за срещи на открито.

Право на участие имат студенти по архитектура, дизайн (индустриален, интериорен, екстериорен), строителни конструктори, както и млади архитекти, дизайнери, строителни инженери, художници, скулптори.

Проектираният модул трябва да бъде притегателна точка за жители, работещи на територията на Варна, които търсят вдъхновение, искат да излязат извън офиса и, намирайки се на открито, търсят условия за работа. Туристите също могат да ползват Модулния офис както за работа с техните смарт устройства, така и да търсят информация за забележителности в града.

13.06.2021 г. е крайният срок за предаване на проектите.

Петчленно жури ще избере победител, който освен парична награда от 1000 лв., ще получи възможността идейният му проект да бъде реализиран. Класираните на второ и трето място проекти ще бъдат премирани съответно със 750 и 500 лв. Ще бъде присъдена и поощрителна награда – Грамота на КАБ.

Победителите ще бъдат обявени и наградени официално на 21.06.2021 г.

 

Related Articles

С 3,5 млн. лв. доизграждат храма в Южния парк

По предложение на министър-председателя акад. Николай Денков правителството отпусна средства за доизграждането на храм „Св. вмчк. архидякон Стефан“ в Южния парк в София. Средствата...

Започва авариен ремонт на поликлиниката в Свищов

Неотложен авариен ремонт и хидроизолация ще бъдат извършени на северната част на покрива на поликлиниката в Свищов. Спешните дейности се налагат поради установен теч,...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ