17 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Камъните – оригиналният тренд в интериора на банята

Освен време за отпуски, ваканция и пътешествия за мнозина лятото е време и за ремонти. Ако на дневен ред за промяна е банята, дизайнери предлагат смели решения с естествени материали.

Камъните са оригиналният тренд за облицовка на мокрите помещения. С поставянето на камък по стените, пода или части от тях ще добавите не само естествена красота на тази част от жилището, но и ще засилите усещането за връзка с природата. На пазара има изобилие от този материал, минал през специални обработки, така че да е безопасен и устойчив срещу подхлъзване и замърсяване.

          

Въпрос на лична естетика, концепция и вкус е как ще бъде „имплантиран“ камъкът в интериора на банята и жилището като цяло. Предлагаме някои успешни реализации, които могат да ви вдъхновят, така че да направите от малкото помещение любима зона за релакс.

          

Related Articles

Втори сме по ръст на цени на жилищата в ЕС

На фона на охлаждането на имотния пазар в редица европейски държави у нас цените на имотите продължават да растат. Според Евростат България е на...

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ