11 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

Италиански компании идват в София за среща с българския бизнес

На 14 октомври ще се проведе българо-италианския бизнес форум „Добри практики в динамична среда“, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Конфиндустрия България.

По време на събитието българският бизнес ще има възможността да се срещне с представители на водещи италиански компании и да обмени опит. Участие в конференцията ще вземат и представители на Конфиндустрия България. Нейните членове ще представят възможностите за българските фирми при навлизането им на италианския пазар.

В специален панел зрителите ще могат да получат отговор на въпросите си за излизането на италианския пазар и намирането на подходящи бизнес партньори от Италия, а след това да проведат и преки бизнес срещи с представители на италианските фирми.

Конференцията „България – Италия: Добри практики в динамична среда“ е част от двудневните чествания на 20-годишнината от създаването на Конфиндустрия България и се организира като част от инициативата Експортен хъб България, която цели да развие експортния потенциал на страната.

Участието в конференцията е безплатно.

Related Articles

Готови са проектните задания за ремонт на два горнооряховски парка

След получени предложения от граждани вече са готови заданията за проектиране, във връзка с предстоящия ремонт на парковете „Христо Ботев“ и „Николай Панайотов“ в...

Кв. „Изток“ ще е първият в столицата с изцяло ремонтирани тротоари

Започна строителният сезон в почти всички райони в София. Текат ремонти и възстановителни дейности по голяма част от инфраструктурата. В момента освен обновяване на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ