7 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Избират с конкурс слоган на община Сандански

Община Сандански търси вдъхновяващо послание, което да го популяризира  като дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар, информират от администрацията. Слоганът, който ще бъде избран след конкурс, ще се разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

Всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, могат да участват с до 3 предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език.

Крайният срок за участие е 20.03.2021 г. Предложенията се подават само по електронен път, на e-mail: oba_sandanski@abv.bg. Наградният фонд за конкурса е 500 лв.

Related Articles

Лифт до крепостта „Патмос“ става обект от първостепенно значение за Ардино

Общинските съветници в Ардино гласуваха предложението на кмета инж. Изет Шабан кабинковият лифт от с. Стар Читак до крепостта "Патмос" да бъде обявен за...

Български проект спечели тазгодишната награда Новия европейски Баухаус

Проектът „Паркът” или „ From Concrete to Culture“ на фондация „Колективът” спечели отличие на тазгодишното издание на наградите за намеси в градска среда "Нов...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ