21 C
Пловдив
сряда, април 24, 2024

ИАНМСП подкрепя 12 български фирми за участие в СТРОЙКО ЕКСПО ЕСЕН 2020

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще подкрепи с индивидуални щандове 12 български предприятия от строителния бранш за участие в тазгодишното издание на най-голямото изложение за сектора в България – СТРОЙКО ЕКСПО 2020.

С помощта на Агенцията те ще представят продукцията си на есенното изложение, което ежегодно събира хиляди представители на бизнеса, експерти, предприемачи и клиенти от България и света в Националния дворец на културата.

Радвам се, че ИАНМСП традиционно подкрепя производителите за участие в СТРОЙКО ЕКСПО, защото изложението е най-мащабното и най-ефективното за сектора на строителството у нас, което доказано помага на фирмите да намерят успешни бизнес партньори, клиенти и да осъществят полезни контакти. Искам да благодаря на организаторите, които въпреки усложнената ситуация в последните месеци, реализираха събитието, за да помогнат на сектора да преодолее икономическите последствия от извънредното положение. В момента това именно е и нашата мисия – да дадем всичко от себе си, за да бъдем максимално ефективни в подкрепата си към бизнеса“, коментира изпълнителният директор на ИАНМСП Бойко Таков. Той уточни, че институцията ще поема разходите на предприятията за изложбена площ, щанд и оборудване.

Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители. Сигурна съм, че централната локация, целенасочената реклама и авторитетът на изложението, изграждан в продължение на 27 години, ще дадат съществен тласък на тези бизнеси”, отбеляза Маргарита Николова, управител на СТРОЙКО ЕКСПО. Тя подчерта, че възвръщаемостта на инвестициите от успешното търговско изложение е невъзможно да се съпостави с други форми на изходящ маркетинг. Живият контакт е безценна възможност за сверяване на часовника, привличане на нови клиенти и откриване на нови партньори, според нея.

Облицовки, бои и мазилки, дървена и PVC дограма, дъбов паркет, ковано желязо, полимерни плоскости, дограма родно производство са само част от продуктите, които могат да бъдат видяни от 21 до 25 октомври в НДК.

Участието на родните МСП в събитието се финансира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина” от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Related Articles

Варна: Акция за почистване на града на 27 април

Община Варна започва серия от кампании за почистването на морската столица. Първата от тях ще се проведе на 27 април, обявиха от администрацията. Акцент...

Издадено е разрешение за реконструкция на Националния студентски дом в София

Главния архитект на Столична община е издал разрешение за строеж, за консервационно - реставрационни работи, основен ремонт, реконструкция, прилагане на мерки за енергийна ефективност...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ