9 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Жителите на Банско решават кои да са приоритетите за развитие на града

Кметът на Банско Стойчо Баненски инициира онлайн анкета, в която жителите на общината да посочат кои са техните приоритети за развитието на града и населените места.

„В процедура е изготвянето на Инвестиционната програма на общината за 2024 година. В нея ще бъдат предвидени ремонти на улици, тротоари, зелени площи и улично осветление в селищата на община Банско.

Екипът ми очаква да получи Вашите предложения във връзка с изготвяната програма. Споделете мнението си кои улици и тротоари е наложително да бъдат предвидени за ремонт. Резултатите от допитването ще бъдат анализирани и взети предвид за включване при възможност в Инвестиционната програма за 2024 г.“, се казва в обръщението към граждани.

„Освен отминалите и предстоящи срещи с вас, създадохме анкета, за да можете онлайн да споделите важните за вас сфери и задачи, които да залегнат като приоритет в нашата работа. Заложили сме 12 възможни сфери, както и опция за свободен отговор. Чрез това онлайн допитване по един съвременен начин продължаваме да отстояваме принципа, че дневният ред на хората трябва да бъде приоритет на всяко управление“, написа кметът на Банско Стойчо Баненски.

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в „Сарафово“

Съоръжението ще заработи в началото на месец май Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка, която се намира в местността Ъгъла в квартал „Сарафово“. Това е част...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ