10 C
Пловдив
четвъртък, април 18, 2024

Звездно: Кабинка на Виенското колело в Пратера става спалня за една нощ

Щастливци ще спят на 65 м височина над земята

Виенското колело в австрийската столица отбелязва 125-годишния юбилей от създаването с атракция. Превръща една от кабинките си в уникална хотелска стая с невероятна гледка към града. Тази луксозна стая ще съществува само за една нощ – на 24 юни 2022 г. Виенското колело е с най-старата конструкция в света, запазена и действаща до днес. Построено е през 1897 г. по повод 50- годишнината от коронацията на император Франц Йозеф. В чест на дълголетието му чрез специална томбола са избрани щастливците да преживеят една незабравима нощ на невероятното място.

Мечтата за летене и жаждата за екстремно приключение са в основата на винтидж дизайна на десетте квадратни метра на кабинката, която ще се превърне в спалня. След краткия си живот за една нощ предметите от интериора на „хотелската стая“ ще бъдат преместени във фоайето на хотел „Супербуде“ във Виена.

Освен преживяването на Виенското колело късметлията ще се наслади и на гала вечеря с тристепенно меню и приятна компания в един от гурме вагоните на колелото в Пратера.

Related Articles

След решение на съда: “Куршум джамия” остава собственост на Карлово

“Куршум джамия” остава собственост на Карлово, потвърди Върховният касационен съд, като не допусна до касационно обжалване и остави в сила решение на Пловдивския апелативен...

Строят модерна зала на Полигона на Столична община

"Осигурихме 700 000 лв. за изграждане на нова модерна зала за обучение в Полигона на общината в Панчарево. В нея ще се провеждат лекции...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ